Bradley Cooper en Lady Gaga in A Star Is Born

Veronica Superguide logo
Bradley Cooper en Lady Gaga in A Star Is Born

Kijktip: A Star Is Born staat nu op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zin om een potje ongegeneerd te janken? De geweldige muziekfilm A Star Is Born van Bradley Cooper, met een glansrol voor Lady Gaga, staat sinds vandaag op Netflix!

De gigantische bioscoophit uit 2018 wil je ongetwijfeld nog een keer zien, als is het maar vanwege die opzwepende topmuziek.

A Star Is Born

Voor wie A Star Is Born nog niet kent: deze muzikale dramafilm, de zoveelste remake van deze Hollywood-klassieker, gaat over de instabiele countryrock-superster Jackson Maine (Bradley Cooper, die de film ook regisseerde). Hij neemt de talentvolle, maar onbekende Ally (Lady Gaga) op sleeptouw wanneer hij gefascineerd raakt door haar superieure stem.

Emotioneel

Wat volgt is een emotionele roadtrip waar we stiekem nog steeds van moeten bijkomen. En dat komt doordat Ally en Jackson steeds meer naar elkaar toegroeien - met alle gevolgen van dien. Ook is er een kleine, maar magnifieke rol voor Sam Elliott; hij speelt Jackson oudere broer. Kortom: genieten geblazen! Deze moet je zeker meepakken als je 'm nog niet hebt gezien en dat kan sinds vandaag door Netflix!

Lees verder