kamp van koningsbrugge zwemmen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
kamp van koningsbrugge zwemmen

Kijkers verbaasd door Kamp van Koningsbrugge: ‘What the fuck?'

|
|

Laatste update:

De tweede aflevering van Kamp van Koningsbrugge was wederom pittig! De deelnemers hadden het er in ieder geval behoorlijk moeilijk mee. Kijkers zijn verbaasd, vooral over het feit dat een aantal kandidaten "amper kan zwemmen". 

Zwemmen in Kamp van Koningsbrugge

Presentator Jeroen van Koningsbrugge had ons al gewaarschuwd: het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge zou nog heftiger worden. En hij had gelijk: na dat slagveld van vorige week, waarbij er twee kandidaten afvielen, was het ook deze week weer afzien voor de kandidaten. De aflevering begon met een zwemtraining, die de deelnemers opvallend zwaar viel… Kijkers zijn verbaasd, vooral omdat een aantal deelnemers van te voren nog aangaf dol te zijn op zwemmen. Tja, dan gooi je je eigen glazen wel een beetje in, natuurlijk:

'Op de bank met een zak chips'

In Kamp van Koningsbrugge moeten 15 gewone burgers een van de zwaarste opleidingen van Nederland doorlopen: de opleiding van de Special Forces. De kandidaten worden begeleid door een team van zeer ervaren specialisten – een soort Nederlandse versie van Kamp Waes. De training in Kamp van Koningsbrugge is dus niet zomaar een lolletje! Gelukkig zien de meeste kijkers ook wel in dat ze lekker makkelijk praten hebben met hun zak chips op de bank:

Kamp Van Koningsbrugge is iedere donderdag om 20:30 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder