Kijkers spotten de Mol op de achtergrond in WIDM

Wie is de Mol? 2020\

Oh. Mijn. God. Alsof de Wie is de Mol?-déjà vu van afgelopen zaterdag nog niet spannend genoeg was, gooien Molloten er nu vrolijk een schepje bovenop. Zien we de Mol zich hier stiekem verschuilen op de achtergrond tijdens de tweede bakjes-opdracht van dit seizoen?

Sinds dit weekend kunnen we ons volledig focussen op nog slechts twee Wie is de Mol?-finalisten: Nikkie en Jeroen. Al sluiten we Tygo toch nog niet helemaal uit hoor, niets is wat het lijkt. Anyway: deze hints helpen je vast goed op weg, al blijft het moeilijk kiezen tussen Jeroen en Nikkie. Laten we het wat makkelijker maken: staat 'Mol Jeroen' hier stiekem te wachten om geld uit zo'n kistje te jatten?

Mol in beeld

Hij is vast niet de enige die deze mogelijke eye-opener heeft ontdekt, maar Molloot Siem laat hieronder zien dat het zomaar zou kunnen dat Jeroen per ongeluk is gespot. Hij staat rustig en verschuild te wachten tot hij stiekem achter Nikkie's rug om geld kan stelen. En waarom zou het Tygo niet kunnen zijn? Nou, volgens Rik is hij niet de Mol en deze maan oogt wat groter dan Tygo. Kan het ook 'gewoon' iemand van de productie zijn, vraag je? Hè, verpest de hint nu niet! Dit is gewoon Jeroen, oké?!

Geloofwaardig of niet?

Nee, even alle WIDM-gekkigheid op een stokje. Wij laten speculaties en bevindingen natuurlijk graag over aan de Molloten, die ons allemaal ook dit seizoen enorm hielpen bij de zoektocht naar de Mol. En nog steeds. Maar toch: zou de productie echt het risico nemen om dit zo in beeld te laten? Als het hier daadwerkelijk om Mol Jeroen gaat, wil je dat toch niet in beeld laten voor de kijker? Je weet aan het einde van deze aflevering dat het nog tussen Jeroen en Nikkie gaat dus dan heb je de optelsom na het zien van deze creepy horror-beelden natuurlijk snel gemaakt. Maar zal het echt zo makkelijk zijn? Nee toch? 

De ontknoping van Wie is de Mol? is zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.