Kim-Lian van der Meij in Beste Zangers Musical 2021

Veronica Superguide logo
Kim-Lian van der Meij in Beste Zangers Musical 2021

Gemist: Kijkers smullen van Kim-Lian in Beste Zangers Musical

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De AVROTROS gooide gisteravond hoge ogen met de musical-editie van Beste Zangers. Niet in de laatste plaats dankzij de zangtalenten van Kim-Lian van der Meij!

Kim-Lian maakt indruk

Gisteravond stond Beste Zangers helemaal in het teken van het musicalgenre. Onder meer René Froger, Emma Heesters, Lenny Kuhr en Thomas Berge brachten hun favoriete musicalnummers ten gehore. Maar het was Kim-Lian van der Meij die de show stal! Zij maakte onder meer indruk met haar versie van ‘There Are Worse Things I Could Do’ uit de musicalklassieker Grease!

‘Mijn lievelingsduet’

Daarnaast zong zij in Beste Zangers Musical een fraai duet met René van Kooten. Het duo had gekozen voor het nummer ‘De Laatste Nacht’ uit de hitmusical Miss Saigon. “Lieve René, ik vond het zo gaaf mijn lievelingsduet met jou te mogen zingen”, schreef Van der Meij eerder op Instagram. En blijkbaar sloeg haar enthousiasme ook over op de kijkers van de musical-editie van Beste Zangers!

Kijkcijfers Beste Zangers Musical

Wat een stem heeft Kim-Lian toch”, reageerde een van de kijkers op Twitter. Een andere Twitteraar schreef: “Kim-Lian laat even horen hoe het moet.” Daar hielden de complimenten niet op: “Wat doen René en Kim-Lian dat nummer goed!”, schreef een andere musicalfan op het sociale medium. Het enthousiasme van de kijkers blijkt ook wel uit de kijkcijfers: Beste Zangers Musical trok gisteravond bijna 1,2 miljoen mensen naar NPO 1!

De complete aflevering van Beste Zangers Musical is terug te zien via NPO Start.

Lees verder