Kijkers lopen weg met Better Than Ever: 'Een pareltje'

Door Cintha Rood
better than ever

In het nieuwe muziekprogramma Better Than Ever ontvangt Martijn Krabbé zeven oud-deelnemers van talentenjachten. Hij geeft ze de kans om te laten zien wat er van ze is geworden, ook vertellen ze over hun ervaringen bij onder andere programma's als X-Factor, Starmaker of The Voice of Holland. De winnaars van elke aflevering gaan naar de finale: deze worden niet door een jury, maar door de kandidaten zelf gekozen.

Kijkers lopen weg met Better Than Ever: 'Een pareltje'

Emotionele verhalen

Bekende gezichten als Dewi en Hind uit Idols komen langs in het programma, maar het zijn vooral onbekende gezichten die de show stelen. The Voice-coach Waylon – die zijn succes ook te danken heeft aan zijn optreden in Holland's Got Talent – begeleidt de kandidaten, die stuk voor stuk een emotioneel verhaal hadden over hun deelnames aan de verschillende talentenjachten. Kijkers waren verkocht.

Kijkers lopen weg met Better Than Ever: 'Een pareltje'

Moeite met hun ervaringen

Kijkers waren vol lof over alle verhalen van de oud-deelnemers, die zichtbaar moeite hadden met hun ervaringen, zoals de soms harde kritiek van juryleden van de talentenjachten en de onverwachte roem. Bij sommigen brak het zweet al uit als ze de begintune hoorden van het programma waar ze aan meededen. En hoewel er veel fans waren van kandidaten Rochelle en Jared, vonden kijkers het hele programma eigenlijk prachtig.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.