First Dates

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
First Dates

Kijkers First Dates: 'Eindelijk een leuk stel!'

|
|

Laatste update:

Hoewel er heus weleens leuke stellen op blind date gaan in het tv-programma First Dates, zijn kijkers echt niet altijd even gecharmeerd van de deelnemende stellen.

Kandidaten Soraya en Adri kwamen voor een tweede keer op bezoek bij First Dates. De twee waren eerder een match in het programma, waar de vonken tussen de twee al gauw zichtbaar waren voor kijkers. Het stel vertelde deze aflevering dat ze een nieuwe stap in hun relatie hadden genomen. “We zijn al op vakantie geweest”, vertelde Adri. “En dat ging prima.”

Kijkers First Dates: 'Eindelijk een leuk stel!'

Liefde op het eerste gezicht

Ook het tweede bezoekje aan First Dates was een en al verliefdheid. De twee hielden elkaars handen vast, hadden inside jokes en lachten continu. Die positieve vibe was er volgens Soraya gelijk al tijdens de eerste date en ze vonden allebei dat de eerste date veel te kort duurde. Twitter was op slag verliefd op het koppel.

Kijkers First Dates: 'Eindelijk een leuk stel!'

'Ik stond onder stroom'

Ik stond gelijk onder stroom, ik kon twee nachten niet slapen”, vertelde Soraya over die allereerste date. “Ik had wel zoiets als wauw, dit heeft potentie!” Kort daarna gingen de twee op vervolgdate en de rest is geschiedenis. Kijkers waren – naast het nodige commentaar op andere dates – vooral heel blij en verrast dat First Dates dus echt stelletjes kon matchen.

Op een enkeling na dan. Want liefde is leuk, naar First Dates kijk je natuurlijk óók om de train wrecks.

First Dates is elke werkdag op NPO 3 te zien om 19:25 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder