Expeditie Robinson 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson 2022
Expeditie Robinson

Kijkers Expeditie Robinson: All Stars teleurgesteld door exit

|
|

Laatste update:

Expeditie Robinson: All Stars bestond meer dan anders uit eilandbewoners die aan het speculeren waren. Nadat de indeling van kamp Noord en Zuid door elkaar was gehusseld en de oude, vertrouwde teams niet meer samen zijn, was iedereen onzeker in aanloop naar de Eilandraad.

Onder anderen boerin Bertie Steur en boer Jan Bronninkdreef zagen een finale met alleen de sterksten voor zich: dat vonden ze wel zo eerlijk. Dominique Halzeger wilde vooral bij haar mattie Sebastiaan Labrie blijven en Niels Gomperts was bang dat z'n hoofd op het hakblok lag omdat hij een geduchte Expeditie Robinson-tegenstander is. En dat waren nog maar een paar van de gesprekken die op het eiland werden gevoerd.

'Shit! K#t!'

Voor kamp Noord begon de eerste proef al niet al te best. Niels – volgens iedereen dé Robinson – mocht niet meedoen, wat een luidkeels “Shit! K#t!” opleverde bij zijn teamgenoten. Dominique was wel blij. “Nu kan hij niet zijn puzzelkrachten of zijn gekke klauterkrachten gebruiken.” Het bleek misschien wel de nekslag voor het team, want kamp Zuid won de proef waardoor Niels, Bertie, Jan, Mariana Verkerk en Ferry Doedens door konden naar de eilandraad.

Eilandraad 2022

'It is what it is'

Niels en Bertie hadden een immuniteitsmunt die ze inzetten. Voor Niels' gevoel werd het namelijk iets te heet onder de voeten. Uiteindelijk viel de bijl voor boer Jan. Hij bleef er erg nuchter onder: “It is what it is”, vond de boer, die erg had genoten van zijn deelname aan Expeditie Robinson: All Stars en volgens hem dichtbij zichzelf was gebleven en daar trots op was. Kijkers waren teleurgesteld door het vertrek van een van de twee boeren.

De exits zijn dit seizoen van Expeditie Robinson: All Stars heftig. Door de exit van de vorige kandidaat werden kijkers woest op Edith Bosch' onsportieve gedrag. Rapper Dio had een heel pijnlijke aanvaring, waardoor ook hij naar huis kon.

Je ziet Expeditie Robinson: All Stars elke donderdag op RTL 4, vanaf 20.30 uur. Op Videoland kun je al aflevering vooruitkijken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder