Kijken! Hier is de Predator Kerstspecial

Door Redactie
Kijken! Hier is de Predator Kerstspecial

Vorige week kondigden we al enthousiast aan dat The Predator zijn eigen Kerstspecial zou krijgen op Comedy Central, ook hadden we toen al een teasertrailer van 37 seconden. Nu hebben we dan de hele kerstspecial van ons favoriete filmmonster, alleen blijkt die tot onze verbazing net zo lang als een gewone trailer; net iets meer dan twee minuten. Maar in die paar minuten zien we de gevreesde buitenaardse moordmachine aardig wat rendieren een kopje kleiner maken.

Rendier met een machinegeweer

Terwijl het filmpje bedoeld is als promotie voor de DVD en BluRay-release van de meest recente Predator, zit deze Kerstspecial bomvol met referenties naar de oorspronkelijke film uit 1987. Meteen al in de eerste scène gaat rendier Blitzen de Predator te lijf met een mitrailleur dat precies lijkt op Jesse Ventura’s Painless. Ook zien we hoe de Kerstman samen met één van zijn rendieren de beroemde spierenrollende handshake tussen Arnold Schwarzenegger en Carl Weathers nadoet.

“Ho Ho Ho-ly Shit!”

En zoals bij elke zichzelf respecterende blockbuster is er ook hier een after credits scene, dus zorg dat je het filmpje helemaal afkijkt om te zien waarom de Kerstman “Ho Ho Ho-ly Shit” roept!