Kijk de eerste emotionele trailer van de Paul Walker-documentaire

Veronica Superguide logo
Kijk de eerste emotionele trailer van de Paul Walker-documentaire

Kijk de eerste emotionele trailer van de Paul Walker-documentaire

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vijf jaar na de tragische dood van Fast and Furious-ster Paul Walker, verschijnt er een documentaire over zijn leven. De eerste tranentrekkende trailer is zojuist verschenen. Kijk 'm hieronder.

De documentaire, I Am Paul Walker, bevat naast zeer persoonlijke videobeelden ook interviews met familieleden en vrienden van Paul. In de eerste trailer bespreken ze hoe de acteur een 'één voet in, één voet uit'-Hollywood mentaliteit had. Paul was graag acteur, maar spendeerde zijn tijd liever met familie of in de buitenlucht. Ook zijn liefdadigheid komt naar voren. Zo zette Paul zich in om Haïti weer op te bouwen na de verwoestende aardbeving. 

In 2013 kwam Paul om toen de Porsche waarin hij reed van de weg raakte en in brand vloog. Hij werd slechts 40 jaar oud. De Fast and the Furious filmreeks sloot het verhaal van zijn karakter Brian O'Conner af door hem de zonsondergang tegemoet te laten rijden om een rustig leven met zijn vrouw en dochter te gaan leiden. Er staan nog twee Fast and Furious-films op de planning, waarin het gemis van Paul wederom gevoeld zal worden.

I Am Paul Walker verschijnt in Amerika op 11 augustus. Het is nog niet bekend wanneer we de documentaire in Nederland kunnen kijken. 

Lees verder