Kevin Hart bij de MTV Movie Awards

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kevin Hart bij de MTV Movie Awards

Jumanji-ster Kevin Hart zwaargewond na auto-ongeluk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Kevin Hart is gisteren in het ziekenhuis opgenomen na een heftige crash. En afgaande op de schokkende beelden, mag de ster uit Jumanji nog van geluk spreken!

Wonder

Het auto-ongeluk gebeurde in de heuvels van Malibu. Hart zat als bijrijder in een van zijn eigen ‘classic cars’. De auto is met hoge snelheid door de vangrail gereden en dertig meter lager in een diepe greppel beland. Op de beelden bij TMZ is te zien dat het dak van het voertuig compleet is verpletterd door de crash. Wonder boven wonder ging Hart na het ongeluk eerst met zijn eigen beveiligingsteam naar huis. Daar werd echter al snel besloten dat de acteur dringend medische hulp nodig had.

Cadeautje

In het ziekenhuis werd geconstateerd dat Hart ernstig rugletsel heeft overgehouden aan de crash. Het is nog niet bekend hoe hij er verder aan toe is. Ook de chauffeur is met zwaar rugletsel naar het ziekenhuis gebracht. De tweede passagier, een vrouw, kon zonder medische hulp naar huis. Volgens de politie heeft alcohol geen rol gespeeld in het ongeluk. Wrang genoeg had Kevin Hart de auto deze zomer voor zichzelf gekocht als cadeautje voor zijn veertigste verjaardag. Laten we hopen dat de comedian en acteur snel weer fit genoeg is om in december bij de première van Jumanji: The Next Level te zijn!

Lees verder