Kelly van der Veer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kelly van der Veer

Zo ziet Kelly van der Veer eruit na haar levensbedreigende operatie

|
|

Laatste update:

Kelly van der Veer is weer terug! De realityster liet eind mei weten onder het mes te moeten. Waaraan de ex-Big Brother-deelneemster geopereerd moest worden, maakte ze niet bekend. Het is inmiddels echter wel duidelijk dat Kelly zich in ieder geval weer goed genoeg voelt om kiekjes op Instagram te plaatsen.

Kelly van der Veer is terug na operatie

We komen vandaag met een update omtrent de recente berichtgeving over Big Brothers Kelly van der Veer. Zo vertelden we jullie al eerder dat ze een zware operatie overleefd had. Zelf leek ze daar in eerste instantie echter helemaal niet zo zeker van, zo liet ze vast weten welke tekst ze graag op haar grafsteen zou zien… 8 dagen later blijkt dat Kelly weer helemaal terug is! De realityster plaatste namelijk twee nieuwe foto van zichzelf op Instagram.

Kelly in werkelijkheid bij plastisch chirurg?

Bij haar Instagram-foto’s schrijft Kelly dat ze weer lekker in haar vel zit. Aan het bijschrift te zien, was dat een poosje wel anders. De realityster geeft aan dat ze gevallen, gecrasht en gebroken was, maar nu inmiddels weer opgekrabbeld is. Op basis van deze tekst en de bijbehorende foto’s zijn sommige volgers ervan overtuigd dat haar levensbedreigende operatie in werkelijkheid om een afspraak bij de plastisch chirurg ging! Zij denken dat Kelly haar borsten en billen heeft laten doen. Zeker weten doen we dat echter niet: de ex-Big Brother-deelneemster houdt ook nu weer haar mond...

Lees verder