Katy Perry mét kort pittig kapsel in nieuwe Carpool Karaoke

Veronica Superguide logo
Katy Perry mét kort pittig kapsel in nieuwe Carpool Karaoke

Katy Perry mét kort pittig kapsel in nieuwe Carpool Karaoke

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na Harry Styles is het de beurt aan Katy Perry om plaats te nemen naast James Corden voor een 'potje' Carpool Karaoke. Ook onthult de zangeres dat het al jaren niet botert tussen haar en Taylor Swift.

Catfight!

"Zij begon en het is aan haar om er een einde aan te maken", zo vertelt Katy aan James in de auto. Taylor werd boos omdat Katy drie achtergronddansers zou hebben ingepikt, maar dat vindt Katy een raar verhaal. De dansers waren namelijk eerder met haar op tournee. Katy: "Zij vroegen me of zij met haar op tour mochten en ik had zoiets van: ja, natuurlijk. Maar ik heb ook gezegd als je in het vervolg weer met mij mee wilt, zorg dan dat je een clausule in je contract laat zetten."

Bad Blood

De twee praten dus niet meer met elkaar. Katy heeft naar eigen zeggen geprobeerd met Taylor over de situatie te praten maar ze kreeg nooit een reactie. Wat ze dan wel deed, nou net als bij al haar exen: een nummer schrijven. En zo werd Bad Blood geboren. Wat Katy betreft kan er simpel een einde komen aan de ruzie. Als ze van haar een berichtje krijgt, wil ze het bijleggen. "Honderd procent."

Lekker meeblèren

Naast deze 'onthulling' blèren Katy en James uiteraard ook mee met haar grote hits als Firework en Roar. Maar ook vertelt ze het ware verhaal achter I Kissed a Girl en waarom de zangeres nu gekozen heeft voor het zogenaamde Pixie kapsel.

Lees verder