• Kamp van Koningsbrugge
  • TV

Kamp van Koningsbrugge: Iris verbijstert kijkers met bizarre actie

Kamp van Koningsbrugge: Iris verbijstert kijkers met bizarre actie

In Kamp van Koningsbrugge ziet een groep BN’ers keihard af tijdens een commando-opleiding. Deelneemster Iris van Enthoven verbaasde kijkers met een wel héél opmerkelijke actie!

Na een paar keiharde, loeizware opdrachten zijn de deelnemers in Kamp van Koningsbrugge het spoor een beetje bijster. Ze lopen tegen hun fysieke grenzen aan, hebben overal pijn en zijn zo moe als een hond. Daarnaast hebben sommigen ook moeite om hun instelling aan te passen, omdat ze een beetje te eigenwijs zijn naar de zin van Dai en Ray.

Iris van Enthoven kreeg de kritiek dat ze niet genoeg bijdroeg aan de groep. De instructeurs hadden het idee dat ze zichzelf spaarde, en een beetje meeliftte op het harde werk van de groep. Niet veel later nam de kandidate dat wel héél letterlijk!

Kamp van Koningsbrugge: Iris verbijstert kijkers met bizarre actie
© AVROTROS

Iris: de liftende commando

Tijdens een navigatieopdracht, waarin de kandidaten in het donker ongezien naar een punt moesten bewegen, raakte Iris gedesoriënteerd. Na een tijdje besloot ze om gewoon bij mensen aan te bellen om de weg te vragen. Als je al 48 uur wakker bent lijkt dat misschien een goed idee, maar in vijandelijk gebied is het één van de domste dingen die je kunt doen. Op een gegeven moment vroeg ze willekeurige mensen zelfs om een lift! Iris, heb je wel geluisterd naar de kritiek van Ray en Dai!?

De instructeur die Iris uiteindelijk op komt halen, vatte het punt nog even samen. ‘Kies jij soms voor de makkelijke weg? In de hoop dat ik er niet achter kom? Ik snap jou soms nog niet helemaal.’

Toekomst in Kamp van Koningsbrugge

In de preview van volgende week zagen we Iris nog even voorbijkomen, maar het is afwachten of ze het uiteindelijk gaat redden met deze instelling. Toegegeven, we zeggen dit vanuit onze comfortabele leunstoel!

Je ziet Kamp van Koningsbrugge elke donderdag op NPO1, vanaf 20.30 uur. Ons hele dossier over het programma vind je hier.