T-Rex Race

Veronica Superguide logo
T-Rex Race

Jurrasic Park-fans opgelet: Deze idiote T-Rex Race moet je zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor iedereen die ook zo moe wordt van steeds maar weer diezelfde escape challenges op personeelsuitjes. De dames en heren van het ongediertebestrijdingsbedrijf TriGuard uit het Amerikaanse Auburn in de staat Washington laten zien hoe je wél je personeelsfeestje moet vieren: door allemaal een opblaasbaar T-rex pak aan te doen en vervolgens als kippen zonder kop over een paardenrenbaan te gaan hollen. Prachtig.

Wij willen ook van die opblaasbare T-rex pakken

Dik 25 werknemers van TriGuard zien we hier gekleed als vervaarlijke monsters uit Jurassic World over de renbaan van het Emerald Downs parcours sprinten. We weten ze niet waar ze die pakken hebben gekocht, maar wij zijn stikjaloers want wij willen zoiets natuurlijk ook.

Hit bij deelnemers en publiek

Volgens de website Comicbook.com, waar wij deze prachtige race voorbij zagen komen, is het alweer het derde jaar op rij dat TriGuard deze Jurassic Games organiseert. Daarvoor hadden ze ook nog een keer een wedstrijd in Hawaiishirts gedaan, en een keer een sprint in Romeinse toga's. Toen ze echter eenmaal de T-rex pakken uit de kast hadden gehaald bleek dit zo'n hit bij deelnemers én publiek dat ze er een jaarlijkse traditie van hebben gemaakt. En gelijk hebben ze.

Lees verder