Dwayne Johnson en Danny DeVito

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson en Danny DeVito

Jumanji-sterren Dwayne Johnson en Danny DeVito crashen een bruiloft!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Dat de acteurs Dwayne Johnson en Danny DeVito veel chaos veroorzaken in het komende Jumanji: The Next Level, is te verwachten. Maar zou jij deze chaoten toelaten op je bruiloft? Een bruidspaar in Mexico zei daarop ja!

Een groot deel van de cast was aanwezig in de Mexicaanse stad Cabo San Lucas om de nieuwe Jumanji-film te promoten. Tijdens de première zagen ze echter dat er vlakbij een prachtige bruiloft werd gehouden. Reden voor Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Danny DeVito om het feestje te crashen!

Gelukkig vond het bruidspaar de 2 ongenodigde gasten helemaal awesome. Da’s nog eens een leuke toevoeging aan de bruiloftsvideo!

Dwayne Johnson speelt Danny DeVito

In Jumanji: The Next Level spelen opnieuw Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillian en Jack Black videogamepersonages in een magisch videospel. Hoofdrolspeler Spencer Gilpin (Alex Wolff) speelde in de eerste game als The Rock, maar in The Next Level raakt zijn opa, vertolkt door Danny DeVito, gevangen in het gamepersonage. Dus ja, Dwayne Johnson speelt als Danny DeVito in de derde Jumanji-film. Logisch toch?

Dwayne Johnson boos op Kevin Hart

Eerder probeerde Kevin Hart zich nog te kleden als Dwayne Johnson voor de gein, maar daar werd de kleerkast vooral boos van. Kevin Hart was eerder nog betrokken bij een ernstig auto-ongeluk maar inmiddels is hij weer de oude en reist hij mee op promotietour voor Jumanji: The Next Level.

Lees verder