Johnny Depp aangeklaagd wegens het aanvallen van een filmmedewerker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp aangeklaagd wegens het aanvallen van een filmmedewerker

Johnny Depp aangeklaagd wegens het aanvallen van een filmmedewerker

|
|

Laatste update:

Johnny Depp heeft een nieuwe rechtszaak aan zijn broek hangen. De acteur wordt aangeklaagd door locatiescout Gregg Brooks, die beweert dat Depp hem twee keer in zijn ribben gestompt heeft.

Oh oh, Johnny

De twee mannen werkten beiden aan de film City of Lies over de moord op de rappper Notorious B.I.G. Depp zou zich misdragen hebben op de set, nadat hij de hele dag gedronken had (wellicht dankzij zijn enorme liefde voor wijn?). Brooks riep de acteur tot de orde, omdat het filmen van een scène door zijn gedrag enorm uitliep en de locatie nog maar kort gebruikt kon worden. Depp zou hierop in Brooks' gezicht "Who the f*** are you? You have no right to tell me what to do" geroepen hebben en hem in zijn ribben gestompt hebben. Omdat Brooks niets teruggezegd zou hebben, riep Depp daarna "I will give you $100,000 to punch me in the face right now."

Nadat Depp door zijn bodyguards van de set geholpen werd, diende Brooks een aanklacht in. Hierin staat dat hij 'pijn heeft geleden, zich vernederd voelde en gewond geraakt is aan lijf en ziel". Volgens  regisseur Brad Furman valt het allemaal wel mee: "Het is allemaal een tikje aangedikt. Depp is altijd hartstikke aardig voor de crew en de mensen die aan de film meewerken. Het maken van een film kan stressvol zijn en dan worden kleine incidentjes opgeblazen tot iets dat het helemaal niet is."

Third time's a charm

Depp heeft nog twee andere zaakjes af te handelen in de rechtbank. Twee voormalige bodyguards hebben een aanklacht ingediend over het niet uitbetalen van gewerkte overuren, te laat betaalde salarissen en het uitvoeren van onrechtmatige zaken door Depp.

Lees verder