John Travolta en Olivia Newton-John terug in Grease

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
John Travolta en Olivia Newton-John terug in Grease

John Travolta en Olivia Newton-John terug in Grease

|
|

Laatste update:

Hoe ze er allebei nu zullen uitzien in een strakke zwarte leren broek maakt niet uit, maar één ding is zeker: John Travolta en Olivia Newton-John zullen na veertig jaar weer in de huid van Sandy en Danny kruipen. Grease komt terug!

Iets bijzonders...

De filmklassieker bestaat volgend jaar veertig jaar en dat moet gevierd worden. "Veertig jaar, ik kan het niet geloven. De tijd gaat zo snel. We gaan iets bijzonders doen om dat te vieren. We zijn nog bezig met het bedenken van verschillende concepten. Voorlopig hebben we nog niets concreets dat we kunnen melden", vertelt Olivia Newton-John aan Mirror. 

De keel smeren

De 68-jarige actrice zegt er wel bij dat ze haar stem moet trainen om weer te kunnen zingen. "Als ik zing, moet ik eerst opwarmen. Je moet je stembanden blijven triggeren, maar gelukkig hou ik van zingen." Het is niet de eerste keer dat John en Olivia weer even Sandy en Danny spelen. In 2002 lieten de twee horen nog steeds een aardig moppie te kunnen zingen tijdens de release party van de dvd van Grease. 

Verhaal

De romantische filmmusical werd in 1978 uitgebracht en was wereldwijd een gigantisch succes. De film gaat over tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar wat gebeurt er als het nieuwe schooljaar weer begint...

Lees verder