John Boyega kickt Kaiju-kont in nieuwe trailer Pacific Rim: Uprising

Veronica Superguide logo
John Boyega kickt Kaiju-kont in nieuwe trailer Pacific Rim: Uprising

John Boyega kickt Kaiju-kont in nieuwe trailer Pacific Rim: Uprising

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Pacific Rim redde Charlie Hunnam de mensheid van allesvernietigende monsters. Nu doet Star Wars-acteur John Boyega het nog eens dunnetjes over.

Pacific Rim: Uprising

In de nieuwe trailer van Pacific Rim: Uprising neemt hij als Jake Pentecost het stokje over van pappa Stacker Pentecost. Samen met een team van waaghalzen gaat Jake de strijd aan tegen de Kaiju: gigantische zeemonsters die uit zijn op werelddominantie. Weapon of choice? 300 meter hoge robots genaamd Jaegers.

Alles moet kapot

Bereid je maar alvast voor op gevechten van het kaliber gemeentelijke herindeling. Gebouw noch straatbeeld wordt namelijk gespaard in deze allesverwoestende film. In de trailer zien we hoe een Jaeger zonder pardon door een paar wolkenkrabbers wordt gesmeten. Dat belooft wat.

13 Oscarnominaties

Het origineel, Pacific Rim (2013), is van regisseur Guillermo Del Toro. De Mexicaan is enkel als producer verbonden aan deze sequel. Zelf staat-ie volop in de spotlight met zijn fantasydrama The Shape of Water. Hij harkte daarmee maar liefst 13 Oscarnominaties (!) binnen. Daredevil-regisseur Steven S. DeKnight regisseert Uprising.

Lees verder