Jersey Shore: Michael ‘The Situation’ Sorrentino heeft spijt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jersey Shore: Michael ‘The Situation’ Sorrentino heeft spijt

Jersey Shore: Michael ‘The Situation’ Sorrentino heeft spijt

|
|

Laatste update:

De cast van Jersey Shore heeft door de jaren heen heel wat… minder wijze dingen gedaan! Ruzies, vechtpartijen, dronken fratsen de lijst is bijna eindeloos. ‘The Situation’ heeft slechts spijt van één ding!

Tijdens het vierde seizoen van de populaire show maakt Michael ruzie met Ronnie en Sam. Ronnie had de kamer van The Situation kort en klein geslagen, nadat hij dacht dat Michael in zijn relatie liep te stoken. De situatie(!) liep volledig uit de hand, en Mike besloot de muur een kopstoot te geven. Dat ging niet helemaal goed!

Sorrentino zei tegen Entertainment Tonight: ‘Eigenlijk wil ik nooit ergens spijt van hebben, wat is gebeurd is gebeurd. In Italië heb ik een fout gemaakt door de muur een kopstoot te geven. Dat was geen slimme beslissing, en ik kan niemand aanraden om zoiets te doen.’ We nemen het ter harte!

Warum?

In een recent interview gaf Michael Sorrentino aan dat hij tijdens de opnames van Jersey Shore flink aan de pijnstillers zat. The Situation is nu een paar jaar van zijn verslaving af, maar kent nu andere problemen. Hij wordt vervolgd vanwege belastingontduiking en kan maximaal vijf jaar celstraf krijgen. Later deze maand hoort hij het oordeel van de rechtbank in New Jersey.

Op 8 april zijn The Situation, J-Woww, Snooki, Ronnie en de rest weer terug op de televisie. MTV Nederland zendt dan Jersey Shore: Family Vacation uit, waarin de cast weer terugkeert!

Lees verder