Jennifer Tilly en Chucky in Bride of Chucky

Veronica Superguide logo
Jennifer Tilly en Chucky in Bride of Chucky

Wanna play: Jennifer Tilly keert terug in televisieserie Chucky

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand werd bekend dat de televisieserie Chucky flink in de lift zit. Televisiezender Syfy heeft zoveel vertrouwen in de reeks, dat de gebruikelijke pilot kan worden overgeslagen. De makers kunnen dan ook al direct aan de slag kunnen met de productie van het eerste seizoen. Hierin duikt een vintage Good Guy-pop op bij een rommelmarkt in een slaperig Amerikaans stadje. Natuurlijk duurt het niet lang voordat de eerste doden vallen. En de terugkeer van Chucky trekt ook de aandacht van een oude bekende!

Bruid

Jennifer Tilly vertelt in een interview met Page Six dat zij in de televisieserie herenigd zal worden met de roodharige psychopop. “Ik heb er veel zin in”, verklapt zij. De cultactrice speelde in niet minder dan vier Child’s Play-vervolgen. Daarin was zij niet alleen te zien als zichzelf, maar ook als Tiffany, de bruid van Chucky!

Wanna play: Jennifer Tilly keert terug in televisieserie Chucky

Knuffel

De ster uit Bride of Chucky haalde eerder nog uit naar de remake van Child’s Play, maar zij kan niet wachten om deel uit te maken van de televisieserie. De liefde tussen Tilly en Chucky is namelijk nog lang niet bekoeld: “Chucky heeft nog altijd een heel speciaal plekje in mijn hart. Overal ter wereld waar ik kom, zodra ik uit het vliegtuig stap roepen ze ‘Chucky’ en willen ze een knuffel.”

Lees verder