Jan Slagter haalt uit naar Gijs Groenteman: ‘maak er slaappillen van’

Deze week werd bekend dat Media Inside-duo Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman de zomerse vervangers van Vandaag Inside worden. Vooral ‘vijand’ Jan Slagter staat niet bepaald te springen.

Jan Slagter
© BrunoPress

In Media Inside maken Marcel en Gijs de Omroep MAX-baas week in, week uit belachelijk en dat lijkt zich nu te wreken. In Jinek schetst Jan een weinig positief beeld van hun overstap. “Kijk, ik heb het idee, en dat snap ik heel goed, dat ze nu pakken wat ze pakken kunnen.” Gerard Joling noemt het beestje bij het naampje ‘links lullen, rechts vullen'.

50.000 per maand

“Dat zijn jouw woorden”, lacht Jan. “Ik denk dat ze nu gewoon alles pakken wat ze kunnen pakken. Die heren gaan gewoon met misschien wel 40 tot 50 duizend euro per maand naar huis.”

Slaappillen

De omroep MAX-bobo heeft niet al te hoge verwachtingen. ”Ik gun ze echt het grootste succes bij SBS 6, maar het is voor mij reden om vroeg naar bed te gaan.” Vooral Gijs vindt hij maar niets. “Ik heb wel eens gezegd: als hij honderd is en dood, dan maken ze er slaappillen van.” 

Jinek is iedere werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.