Is het einde oefening voor Dark Universe?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Is het einde oefening voor Dark Universe?

Is het einde oefening voor Dark Universe?

|
|

Laatste update:

De toekomst van Dark Universe lijkt alles behalve zeker. Na een teleurstellende kaartverkoop voor The Mummy hebben de twee producers achter het project, Alex Kurtzman en Chris Morgan, hun biezen gepakt.

'Slechtste Tom Cruise-film ooit'

Studio Universal had na de release van de monsterfilm een Marvel-achtig filmuniversum voor ogen met topacteurs als met Tom Cruise, Javier Bardem, Russel Crowe en Johnny Depp. Kurtzman en Morgan zouden dit op poten gaan zetten. The Mummy flopte echter dramatisch en werd door sommige filmcritici afgeschreven als de “slechtste Tom Cruise-film ooit.”

Ok, doei

Het werd Kurtzman en Morgan overduidelijk wat heet onder de voeten, want de twee zijn pleiten met hoofdletter P. Universal gelooft overigens nog heilig in het project. Opperbaas Peter Cramer is dan ook positief en vertelt de Hollywood Reporter dat ze niet op releasedata gaan hameren. “We willen de beste versies van deze films neerzetten”, aldus Cramer.

Niks is zeker

Ergens hopen we natuurlijk dat al dat acteertalent niet verspilt gaat, maar nu Kurtzman en Morgan weg zijn is niks nog zeker voor Tom Cruise en consorten. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Lees verder