Kijkers over 'zeurende' Joan in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: 'beetje sneaky'

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak vallen we middenin het kibbelen van buurvrouwen Joan en haar buurvrouw Pamela. De oorzaak? Het 'gezeur' van Joan over een mysterieus geluid dat uit het huis van haar buurvrouw moet komen, waardoor ze niet kan slapen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak
© SBS6

Joan wordt niet goed van de bromtoon die door de muur heen zou klinken en ook walgt ze van de frituur- en sigarettenlucht van haar buurvrouw Pamela. Die enorme irritatie spreekt ze uit door continue briefjes door de brievenbus van Pamela te doen, weer tot afgrijzen van Pamela zelf. "Ik denk dat zij het op mij gemund heeft en dingen zoekt." Veel kijkers zijn daarom opnieuw in shock: "het zal je buurvrouw maar zijn."

"Flikker toch op'

Victor Brand komt even kijken hoe de boel ervoor staat en treft daar in eerste instantie een vermoeide Joan aan. "De kwaliteit van mijn leven is erop achteruit gegaan", meent ze. Daarna wordt haar tijd voor Victor om ook Pamela's kant van het verhaal aan te horen. Opvalt is dat ze heel fel is en er geen medelijden is voor de buurvrouw. "Flikker toch op, wat loopt ze te liegen."

Geen sigaretjes meer 

Als Mr. Frank Visser, die onlangs zijn biografie uitbracht, de situatie komt beoordelen, moet Victor natuurlijk een goed beeld hebben van de situatie. Hij steekt buiten een sigaretje op en gaat een maaltje koken. Uiteindelijk oordeelt Mr. Visser dat er geen sprake is van onrechtmatige overlast vanuit Pamela. Maar de adviseert wel de woningstichting om een betere geluidsisolatie te maken. Pamela moet voortuin wel achterin de tuin haar sigaretje roken. "Kleine moeite." Op Twitter waren de kijkers 'zeurende' Joan snel beu.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak zie je elke donderdag om 20.30 uur op SBS6.