Ilse ‘Juf Ank’ Warringa in Foute Vriendinnen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ilse ‘Juf Ank’ Warringa in Foute Vriendinnen!

Ilse ‘Juf Ank’ Warringa in Foute Vriendinnen!

|
|

Laatste update:

De Foute Vrienden van RTL5 krijgen gezelschap van een groep Foute Vriendinnen. Niemand minder dan Ilse ‘Juf Ank’ Warringa doet mee aan de verborgencamerashow!

De Foute Vrienden zetten elkaar al drie seizoenen flink voor aap! Om de beurt krijgen de heren een gênante opdracht, en krijgen ze instructies via een oortje om de situatie nóg erger te maken. 

Vanaf 10 mei krijgen ze op RTL5 gezelschap van Foute Vriendinnen! De opzet van de show blijft ongewijzigd: de vrouwen proberen alledaagse situaties zo ongemakkelijk mogelijk te maken. Gaat één van de dames de mist in, dan volgt er een lullige opdracht.

Hallo allemaal

RTL5 heeft Ilse Warringa voor Foute Vriendinnen weten vast te leggen. De hoofdrolspeelster uit De Luizenmoeder, de wrang komische serie die ze met Diederik Ebbinge schreef, verbrak afgelopen seizoen alle records. Warringa was eerder te zien in o.a. Toren C, Het Klokhuis en de TV Kantine. 

De Luizenmoeder bewijst wel dat Warringa een talent heeft om situaties zo ongemakkelijk mogelijk te maken. Het belooft wat voor de Foute Vriendinnen!

De andere deelnemers aan de komische sketchshow worden binnenkort bekendgemaakt.

Lees verder