Idris Elba is terug in eerste bloedstoellende fragment van Luther seizoen 5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Idris Elba is terug in eerste bloedstoellende fragment van Luther seizoen 5

Idris Elba is terug in eerste bloedstoellende fragment van Luther seizoen 5

|
|

Laatste update:

It's been a while! Bijna drie jaar namelijk. Op 22 december 2015 zagen we Idris Elba (beter bekend als Sexiest Man Alive) namelijk voor het laatst als Luther op tv. Sindsdien was het maar afwachten of Idris de rode stropdas opnieuw om zou doen. He did!

BBC is zo vriendelijk om je weekend een stukje mooier te maken met een vervroegd kerstcadeautje. Op Twitter gooien ze namelijk een ruim 2 minuten durend fragment van seizoen 5 van Luther online. In de video zien we Luther vastgebonden aan een stoel door gangster George Cornelius (Patrick Malahide). George is op zoek naar zijn zoon en ervan overtuigd dat Luther antwoorden heeft. Luther houdt vol dat hij niets van de verdwijning weet, wat ervoor zorgt dat George een spelletje Russian Roulette inzet. Gelukkig weet Luther, zoals altijd, al snel de controle over te nemen.

Het vijfde seizoen van de populaire detective-serie heeft nog geen premièredatum. Wel schijnt dat Ruth Wilson als de verknipte Alice Morgan weer haar opwachting maakt in het vijfde seizoen. Haar schijnbare dood was een belangrijk aspect van seizoen 4.

Luther

In de serie speelt Idris Elba John Luther, een detective die voor de London Metropolitan Police werkt. Hij werkt op de afdeling Serious and Serial Crime Unit en is extreem toegewijd. Hij gaat echter regelmatig zijn boekje te buiten om het tuig op te sporen en achter de tralies te gooien. Luther betaalt een hoge prijs voor zijn doorzettingsvermogen. In 2012 won Idris Elba een Golden Globe voor de rol van Luther.

Lees verder