Hotter Than My Daughter Ria

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hotter Than My Daughter Ria

Hotter Than My Daughter-Ria: ‘Lingerie mag gezien worden’

|
|

Laatste update:

Moeder Ria hijst zichzelf maar al te graag in spannende lingerie. Prima toch? Maar niet als je ermee op stap gaat, vindt haar pleegdochter Diana. Daarom kwam het team van Hotter Than My Daughter even een kijkje nemen bij de Amsterdammer.

“Lingerie mag gezien worden”, laat de 61-jarige vrouw weten. Diana is het daar niet mee eens. Ook presentatrice Bridget Maasland kan haar lach – net als in de vorige HTMD-aflevering - niet inhouden wanneer Ria in een korset naar binnen loopt: “Jeetje! Oh maar dit is wel echt Moulin Rouge.” Dat bedoelde de presentatrice vast niet op een positieve manier…

Metamorfose

Tijd om dat bloot eens te bedekken. Een jurk, goed paar hakken en een ander kleurtje in het haar geven Ria een totaal ander uiterlijk. Gelukkig is ze zelf ook helemaal tevreden met de metamorfose: “Ik denk dat ik de nieuwe stijl wel even vol ga houden.”

Blingbling Jennie

Ook moeder Jennie krijgt een hele nieuwe look in het programma. De ‘blingblingvrouw’ is minder enthousiast dan Ria over haar make-over: “Ja… de kleding vind ik wel mooi, maar de make-up niet. Mijn haar is zo kort.” Nu maar hopen dat ze niet terugvalt in haar oude looks!

Het programma is nou niet bepaald een kijkcijfersucces. Toch kunnen wij blijven lachen om de spraakmakende kandidaten in het programma. 

Heb je het programma gemist? Je kan hier de aflevering terugkijken. Hotter Than My Daughter is elke woensdagavond om 21:30 uur te zien op RTL4.

Lees verder