Armie Hammer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Armie Hammer

House of Hammer docu onthult de schokkende geschiedenis van Armie Hammer

|
|

Laatste update:

Armie Hammer is gecanceld in Hollywood nadat meerdere exen hem beschuldigden dat hij doodsbedreigingen heeft gestuurd. Ook zou hij aan ze onthuld hebben dat ie een kannibaal is en letterlijk z’n tanden in ze wil zetten. De nieuwe discovery+ docuserie House of Hammer, die in september verschijnt, interviewt Armie’s exen en laat de appjes zien en geluidsfragmenten horen die de acteur stuurde. Ook duikt het in de criminele geschiedenis van de Hammer-familie, want fris zijn ze zeker niet…

‘100% een kannibaal’

House of Hammer bestaat uit drie delen en behandelt de beschuldigingen tegen de Call Me By Your Name-acteur. Armie schreef bijvoorbeeld aan z’n ex dat hij “100% een kannibaal is” en dat hij in haar wilde bijten. Verschillende berichtjes laten zien dat hij complete macht over zijn vriendinnen wilde hebben, desnoods met geweld.

De acteur ontkent alles maar is inmiddels wel de meeste van zijn acteerrollen kwijt. Je kan hem nog in Death on the Nile zien, dat hij vlak voor de beschuldigingen opnam.

Meer criminelen in Hammer-familie

Extra juicy is dat de documentaire samen met Casey Hammer wordt gemaakt, de tante van Armie! De Hammer-familie is in het verleden stinkend rijk geworden door oliehandel, maar daardoor dachten sommige leden dat ze met alles weg konden komen. In 2015 schreef Casey al een boek over de Hammer-familie en in de docuserie onthult ze nog meer duistere geheimen.

House of Hammer verschijnt 2 september op discovery+.

Lees verder