The Craft actrices horror-hit robin tunney, fairuza balk, neve campbell en rachel true

Veronica Superguide logo
The Craft actrices horror-hit robin tunney, fairuza balk, neve campbell en rachel true

Gerucht: Horrorhit The Craft krijgt misschien een remake?!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het gerucht gaat dat Blumhouse Productions de remake van de horrorfilm The Craft op zich gaat nemen, meldt Movieweb. Het origineel kwam uit in 1996 met acteurs Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell en Rachel True.

De wereld van hekserij 

Het verhaal van de film uit ’96 draait om een groepje tienermeiden uit Los Angeles die langzaam de wereld van de hekserij beginnen te ontdekken. Dit begint onschuldig maar gaat al gauw van kwaad tot erger. De film was een instant hit en maakte ruim 55 miljoen dollar winst op een budget van 15 miljoen dollar. 

De productie van The Craft

Naar verwachting beginnen de opnames van de remake in juli met producers Jason Blum, Doug Wick en Lucy Fisher. De schrijvers van Fast and Furious 9 en Band Aid, Daniel Casey en Zoe Lister-Jones, zullen zich waarschijnlijk ontfermen over het script. Blumhouse moet nog officieel bevestigen, maar het ziet er naar uit dat de remake binnenkort van de grond komt! 

Veranderingen in het verhaal?

Volgens de synopsis kunnen we ongeveer hetzelfde verhaal verwachten als in het origineel, maar dan met nieuwe acteurs en andere namen om het scenario naar 2019 te vertalen. 

Wanneer de film uitkomt is niet bekend. Heb je nog wat tijd om te doden? Check dan dit lijstje met reboots en remakes waar we niet op zitten te wachten. Maar naar The Craft kijken we wel uit hoor! 

Lees verder