Home Alone verhuist deze kerst naar SBS 6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Home Alone verhuist deze kerst naar SBS 6

Home Alone verhuist deze kerst naar SBS 6

|
|

Laatste update:

Het was vorig jaar kerst al even zoeken naar Home Alone op televisie, RTL 4 verplaatste de serie toen naar RTL 8. En ook deze kerst is het weer eventjes zoeken naar Kevin en zijn familie.

Want wie de kersttraditie van Home Alone in ere zou willen houden moet zappen naar SBS 6. Op Eerste Kerstdag is daar Home Alone 1 te zien en op Tweede Kerstdag, heel logisch, Home Alone 2.

De klassieker over een jongetje dat per ongeluk vergeten is tijdens een familievakantie, was jarenlang een kijkcijfersucces op RTL 4 tijdens de kerst. Maar toen de kijkers onder het miljoen terechtkwamen greep RTL in. Vorig jaar was Home Alone bij het kleine RTL 8 te bewonderen. Voor SBS 6 is de koek blijkbaar nog niet op. 

RTL 4 zet dit jaar The Christmas Show: A Christmas Carol op het tv-menu. De registratie van de theatershow met Carlo Boszhard en Yolanthe Sneijder-Cabau is op Eerste Kerstdag te zien. Op 24 december is overigens All You Need Is Love zoals vertrouwd te bewonderen, de kerstspecial duurt dit jaar maar liefst 3,5 uur.

Lees verder