Holy marshmallows! Comeback voor Veronica Mars?

Veronica Superguide logo
Holy marshmallows! Comeback voor Veronica Mars?

Holy marshmallows! Comeback voor Veronica Mars?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De speurende high school-studente Veronica Mars keert mogelijk terug! Actrice Kristen Bell en bedenker Rob Thomas onderhandelen over een comeback van de parttime-PI.

Kristen Bell liet vorig jaar al weten dat ze met bedenker Rob Thomas bezig was om Veronica Mars (weer) te laten herleven. Volgens Entertainment Weekly onderhandelt het duo met streamingservice Hulu over een Veronica Mars-revival.

Veronica Mars (Kristen Bell) is een scholiere in het Californische stadje Neptune. Als bijbaantje werkt ze voor het detectivebureau van haar vader, en lost ze verschillende misdaden op. Veronica Mars liep in eerste instantie van 2004 tot en met 2007. De serie werd nooit een écht klapper, maar werd hoog aangeschreven en verwierf een grote groep diehard-fans. In 2014 werd een bioscoopfilm over de speurende studente gecrowdfund via Kickstarter.

Vorig jaar vertelde Bell dat Thomas en zij dachten aan een ‘limited’-serie van acht afleveringen, maar de plannen kunnen in de tussentijd gewijzigd zijn. Het korte seizoen kan ook te maken hebben met de drukke agenda van Kristen Bell: zij speelt momenteel de hoofdrol in de fantasy-comedy The Good Place.

Zie ook:

De deal schijnt nog niet helemaal rond te zijn, maar er wordt serieus aan gewerkt. Dat de Veronica Mars-comeback voorbereid wordt voor Hulu is een kleine domper; dit streamingplatform is momenteel alleen in de VS en Japan beschikbaar. Tegelijkertijd is de Hulu-hit The Handmaid’s Tale in Nederland te volgen via Videoland, dus er is hoop, marshmallows!

Lees verder