Natasja B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Natasja B&B Vol Liefde
B&B vol LiefdeBrandende Vraag

Hoe gaat het nu met Natasja uit B&B Vol Liefde?

|
|

Laatste update:

Ze was misschien wel de meest hopeloze kandidaat van het afgelopen seizoen B&B Vol Liefde: Natasja Hoogewerf! Ze vond al haar kandidaten gelijk al teleurstellend. Heeft cupido Natasja alsnog gevonden?

‘Geen types waar ik op val’

Natasja maakte zeker indruk in B&B Vol Liefde. Niet alleen met haar fraaie Franse Bed & Breakfast, Le Moulin en Route, ook op de manier hoe ze haar mannelijke gasten afwimpelde. “Dit zijn geen types waar ik op val”, zei Natasja al gelijk in de eerste minuut. Oef!

Vanaf daar werd het alleen maar beter (voor de B&B Vol Liefde-kijkers). Oké, Menno kwam heel erg dichtbij en was duidelijk smoor op Natasja. Helaas bedankte Natas toch voor zijn gevoelens. De deur stond nog wel op kiertje, althans zo leek het aan het einde van de reeks. Later bevestigde Natasja aan De Telegraaf dat Menno definitief naar de friendzone is getrapt.

Natasja en Huub

Een nieuwe vriend

Inmiddels zitten we een aantal maanden na Natasja’s romantiekloze einde bij B&B Vol Liefde. Is ze nog steeds een eeuwige single? Nope! Er is een nieuwe man in haar leven en hij heet Huub!

B&B Vol Liefde heeft wel indirect geholpen om de twee oude bekenden bij elkaar te brengen. Huub was een oude vriend van Natasja die ze nog van de kroeg kende. Ze hadden nooit diepzinnige gesprekken gevoerd en na één date zat er niks in... tot nu. Huub boekte een weekje in de B&B bij Natasja: "Niet eens met intenties dat het wat kon worden, maar ik dacht: in het ergste geval wordt het een hel van een week.” 

Op de tweede dag was er al een klik! Huub had Natasja weer in het vizier en toen hij later zag dat ze haar voet gebroken had, zag hij zijn kans. “Joh, als je een weekje hulp nodig hebt, dan kom ik die kant op.” En Huub is niet meer weggegaan.

‘Ergste weken van haar leven’

Kijkend naar de laatste berichten op Natasja’s instagram, zijn de twee nog steeds helemaal smoor op elkaar. “Van Huub word ik vrolijk. We hebben ook dezelfde humor”, vertelde Natasja aan RTL Boulevard bij de ‘onthulling’. Huub mag ook niet meer weg van haar. Dat gebeurde twee weekjes en dat waren gelijk “de ergste van haar leven”.

Natasja’s deelname aan B&B Vol Liefde was geen groot succes; het leverde haar zelfs doodsbedreigingen en valse reviews voor haar B&B op. Toch kan ze er tevreden op terugkijken want ze heeft indirect erdoor de liefde gevonden. Lekker bezig Natas!

Benieuwd of de andere B&B Vol Liefde-deelnemers ook (nog) gelukkig in de liefde zijn? Lees hier hoe het nu met Martijn en Fenna gaat, en Hans en Petra.

Lees verder