Het sprookjesbos uit Bed en Breakfast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het sprookjesbos uit Bed en Breakfast
Reality

Hilariteit om ‘sprookjesbos’ in Bed en Breakfast

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

In Bed en Breakfast genieten we vaak van schitterende vertrekken op pittoreske plaatsen. Het sprookjesbos uit de aflevering van zaterdag sprak tot de verbeelding én werkte op de lachspieren!

Rob en Jeanette runnen in Overijssel een bed en breakfast in landelijke sfeer, en met veel fantasie-elementen. Het stel bouwde een paar paardenstallen om tot themakamers: eentje gebaseerd op het strand, en een andere die draait om het bos.

Rob en Jeanette in Bed en Breakfast

Sprookjesbos met eng konijn!

Het stel organiseert ook speurtochten op het terrein. Laten we eerlijk zijn: wie staat er in het schemerdonker níet graag oog in oog met een monsterlijk konijn?

Bed en Breakfast
De speurtocht in Bed en Breakfast

Paulus de boskabouter wint!

Na een heerlijke nacht slapen is het tijd voor het ontbijt! Elke ochtend haalt Rob zijn authentieke gong tevoorschijn, die hij uit Myanmar haalde, om de maaltijd aan te kondigen.

De gong in bed en Breakfast

Waar kijkers aangaven zich vooral te ergeren aan de sprookjesomgeving, wonnen Rob en Jeanette de uitzending van Bed en Breakfast met glans!

 

Je ziet Bed en Breakfast elke vrijdag op NPO1, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder