Hilariteit bij RTL Boulevard: Miljuschka Witzenhausen deelt broodjes 'gecremeerde kroket' uit

'Gecremeerde kroket' is dankzij Yvonne Coldeweijer nu al hét woord van 2023. De zaak tussen Rachel Hazes en de juicekoningin zit erop en om dat te vieren deelt Miljuschka Witzenhausen een vette hap en een pijnlijke knipoog uit. 

Miljuschka Witzenhausen

Rachel Hazes is in het gelijk gesteld bij de juice-rechtszaak van het jaar en daardoor mag Yvonne haar geen gecremeerde kroket meer noemen. Reden voor een feestje? Dat denken ze bij RTL Boulevard in ieder geval wel. Om de uitspraak te 'vieren' deelt Miljuschka broodjes kroket uit aan de presentatoren. 

De tekst gaat verder onder de afbeelding

RTL Boulevard
© RTL

'Een trap na'

Het zorgt voor flink wat hilariteit in de studio aan het einde van de uitzending. Iedereen neemt de ongezonde snack graag aan en er wordt behoorlijk wat gelachen. Twitterende kijkers vinden de stunt van RTL Boulevard ook best vermakelijk. Als de term 'gecremeerde kroket' niet zou blijven plakken, doet-ie dat nu in ieder geval zeker! "Die Rachel Hazes krijgt nog een trap na van RTL Boulevard", schrijft een kijker. 

De tekst gaat verder onder de tweets

Persoonlijke brief

De rechter deed vandaag uitspraak in het voordeel van Rachel waardoor Yvonne de beruchte video moet verwijderen. In deze video doet Yvonne uitspraken over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar eigen zoon aan zijn ex Sarah van Soelen. Volgens de rechter kan Yvonne de beschuldigingen over de brief en contactbreuk niet waarmaken, en die zijn bovendien 'onnodig grievend'. Daarnaast zijn de termen 'gecremeerd' en 'kroket' ook off limits voor de juicequeen, want ook die woorden zijn 'grievend en beledigend' volgens de rechter. 

RTL Boulevard is iedere dag rond 18.35 uur te zien op RTL 4.