Hier is Dora The Explorer!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hier is Dora The Explorer!

Hier is Dora The Explorer!

|
|

Laatste update:

Filmstudio Paramount heeft de eerste foto vrijgegeven van actrice Isabela Moner als Dora The Explorer. In mei vertelden we al dat er een heuse speelfilm was aangekondigd over het avontuurlijke meisje uit de leerzame tekenfilms. Opnames zijn nu begonnen in Australië, en met dit plaatje van Dora weten we dus dat ze er echt aan zit te komen. Regie van de Dora-film is in handen van James Bobin, die eerder de beide Muppets-films regisseerde.

Actrice uit Sicario 2 en Transformers 5

De 17-jarige Moner is momenteel te zien in de actiethriller Sicario 2: Day of the Soldado. Mochten er nu ouders zijn die dit bericht lezen en denken “Oh leuk, dan neem ik mijn kleine daar vast mee naar toe zodat die kan zien hoe Dora er uitziet”, dan zeggen wij: Doe dat alsjeblieft niet!! Sicario 2 is namelijk misschien de wel de hardste, grofste en bloederigste film die dit jaar in de bioscopen te zien is. De Dora-actrice speelt hierin de bitchy dochter van een Mexicaanse drugsbaron die ontvoerd wordt, waarna haar kidnapping uitmondt in een lomp bloedbad.

Wie de kleintjes thuis nu al kennis wil laten maken met de “echte” Dora kan ze dan beter de vijfde Transformers-film The Last Knight voorschotelen, waar zij ook in te zien was. Maar of dat nou een goed idee is, dat is een andere vraag.

Hilarische neptrailer

Het duurt nog meer dan een jaar voordat Dora met haar wonderlijke rugzak de Nederlandse bioscopen binnen zal wandelen, de film komt namelijk pas op 22 augustus 2019 uit. In de tussentijd kun je hier al zien hoe een ‘live action’ Dora The Explorer-film eruit zal zien in deze hilarische neptrailer uit 2012 met Ariel Winter (Alex uit Modern Family) in de titelrol.

Lees verder