Het is over en uit tussen Boer zoekt Vrouw-Geert en Geert Jan

Na Boer zoekt Vrouw ontstond een mooie vriendschap tussen boeren Geert en Geert Jan, die in hetzelfde seizoen op zoek gingen naar de liefde. Door een voorval is er nu helemaal niets meer over van die vriendschap...

Geert en Geert-Jan Boer zoekt Vrouw
© KRO-NCRV/Linelle Deunk

Dat onthult Geert Jan, aka 'GJ', in gesprek met weekblad Story. "Met Geert heb ik helaas geen contact meer", doet hij uit de doeken.

Wat is er gebeurd tussen Geert Jan en Geert?

De twee gingen ooit zó lekker samen, dat ze zelfs een eigen YouTube-kanaal uit de grond stampten. In hun serie 'op pad met de 2 G's' bezochten ze samen andere boerderijen en interviewden ze collega-agrariërs. Inmiddels is de vriendschap net zo dood als een mislukte oogst. Wat is er gebeurd tussen de twee? Geert Jan: "Met een opmerking over mijn vriendin heeft hij me pijn gedaan".

Elkaar afzeiken

Wat er precies voorviel tussen Geert en GJ's nieuwe vlam? Dat weten we niet. Maar het was wel foute boel. "Ik was er op een gegeven moment klaar mee", gaat Geert Jan verder. "De interactie die hij en ik hadden, elkaar onderling een beetje afzeiken, dat was prima. Maar daar hoeft mijn vriendin niet bij betrokken te worden. Ik vond het niet fair dat hij haar ging afkraken. Je hoeft het niet over alles eens te zijn, maar wees gewoon eerlijk.

De nieuwe vriendin van Geert Jan

Geert Jan vond uiteindelijk tóch via Boer zoekt Vrouw de liefde - alleen niet in zijn seizoen. Hij zag later hoe de populaire boer Hans, die met zijn grote liefde Anette eindigde, blondine Monique naar huis stuurde. GJ aarzelde geen moment en stuurde Monique een brief. And the rest is history...