Het Huis Anubis keert terug!

Veronica Superguide logo
Het Huis Anubis keert terug!

Het Huis Anubis keert terug!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Geesten, tovervloeken en mysterieuze verdwijningen… Je zag het allemaal in de spannende jeugdserie Het Huis Anubis. Binnenkort is de populaire show weer terug op Nickelodeon!

In Het Huis Anubis onderzoekt een groep jongeren de mysterieuze geschiedenis van het internaat waar ze verblijven. Nieuwkomer Nienke ontrafelt het mysterie, maar stuit al snel op een groot gevaar. Ze besluit dat er niets anders op zit dan haar medeleerlingen bij de zoektocht te betrekken. Maar zijn ze allemaal te vertrouwen?

De spannende serie wordt vanaf 8 januari weer uitgezonden op Nickelodeon. De zender hoopt dat de bovennatuurlijke avonturen op het internaat een jongere generatie nét zo weet te boeien als een paar jaar geleden.

Het Huis Anubis is elke werkdag te zien vanaf 19:30 uur. Daarnaast kun je de serie terugkijken op de Nickelodeon-site en de Nickelodeon Play-app.

#TB Het Huis Anubis

Om de herhaling te vieren komen MTV en Spike met een special, genaamd #TB Het Huis Anubis. De hoofdrolspelers vertellen hoe ze het maken van de populaire serie beleefd hebben, en blikken met z’n allen terug. Onder anderen Achmed Akkabi (Appie), Iris Hesseling (Amber), Lucien van Geffen (Fabian) en Vreneli van Heibergen (Patricia) komen aan het woord. De special begint op 6 januari om 20:00 uur op MTV, en om 20:20 op Spike.

Het Huis Anubis werd uitgezonden tussen 2006 en 2009, waarna nog enkele Anubis-films verschenen. De serie won de Cinekid Kindercast en de Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma.

Lees verder