Het derde, laatste seizoen van Love komt er aan!

Veronica Superguide logo
Het derde, laatste seizoen van Love komt er aan!

Het derde, laatste seizoen van Love komt er aan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Vinden losbol Mickey en de neurotische Gus eindelijk de liefde bij elkaar? We komen er snel achter! Het derde seizoen van de romantische comedyserie Love verschijnt binnenkort op Netflix en is… het allerlaatste!

In Love proberen Mickey (Gillian Jacobs) en Gus (Paul Rust) samen iets van het leven te maken. Mickey’s bindingsangst én behoefte aan liefde bemoeilijken dit; Gus’ apathische en neurotische karakter helpt ook niet echt mee.

Love is een droogkomisch drama dat de scherpe kantjes van liefde en verliefdheid pijnlijk laat zien. Weet Mickey zich los te worstelen van haar ex(en)? Kan Gus eindelijk over zijn slopende onzekerheid heen stappen?

Het laatste seizoen Love is vanaf 9 maart te zien op Netflix. Judd Apatow noemt het derde seizoen ‘het liefste en grappigste tot nu toe, waarin het verhaal van Gus en Mickey op schitterende wijze wordt afgerond’.

Apatow’s omschrijving klinkt bemoedigend voor het koppel, maar we verwachten dat er in het laatste seizoen nog wat flinke heuvels genomen moeten worden!

Lees verder