Heel Holland Bakt-ster Maroeska Metz in The Passion

Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt-ster Maroeska Metz in The Passion

Heel Holland Bakt-ster Maroeska Metz in The Passion

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het grote Paasspektakel The Passion maakt nóg een naam bekend. En wat voor een! De ‘gehate’ Heel Holland Bakt-kandidate Maroeska Metz doet mee.

De 60-jarige amateurbakker (of was ze toch een pro?) zit volgens De Telegraaf in de cast van The Passion 2019. Ze voegt zich dus bij Martijn Krabbé (de verteller), Edwin Jonker (Jezus), Edsilia Rombley (Maria) en Lucas Hamming (Judas).

Ophef

De Telegraaf wil nog niet zeggen welke rol Maroeska speelt. Wij denken Barrabas. Het is een klein rolletje dat meestal wordt vervuld door BN’ers die op wat voor manier in opspraak raakten. Dit past perfect bij Maroeska: héél veel kijkers vielen over haar heen. Was ze eigenlijk wel een echte amateur of hield ze ons voor de gek?

Hoe gaat het nu?

Gelukkig is de storm weer een beetje gedaald en kan Maroeska weer enigszins rustig haar gang gaan. Waar houdt ze zich nu zoal mee bezig? Volgens de krant “holt de kersverse televisiester door het hele land om tijdens diverse evenementen kookdemonstraties te geven”.The Passion 2019 is donderdag 18 april vanaf 20:30 live te zien op NPO 1.Jezus gaf eerder dit jaar al een exclusief voorproefje in Jinek:

Lees verder