Heather Locklear afgevoerd naar ziekenhuis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heather Locklear afgevoerd naar ziekenhuis

Heather Locklear afgevoerd naar ziekenhuis

|
|

Laatste update:

Heather Locklear is dit weekend afgevoerd naar een ziekenhuis in Los Angeles, nadat ze dreigde zichzelf van kant te maken. De actrice is nu in opgenomen voor psychiatrisch onderzoek.

“Verward, hysterisch en gewelddadig”

Een familielid van de van Dynasty en Melrose Place bekende actrice belde op zondagmiddag naar 911 nadat de 56-jarige Locklear thuis “verward, hysterisch en gewelddadig” gedrag vertoonde. Ze zou zelfs op zoek zijn gegaan naar een pistool om zichzelf neer te schieten.

Rocksterhuwelijken

Het gaat al een tijdje niet zo lekker meer met de voormalige “all-American girl”; in februari werd Locklear nog gearresteerd omdat ze haar vriend zou hebben mishandeld. En dat terwijl Heather altijd zo braaf leek?! Dat viel best mee natuurlijk, want Locklear was mede bekend door haar huwelijken met rocksterren. Zo was ze van 1986 tot 1993 getrouwd met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee, (later de man van Pamela Anderson) en trad ze in 1994 in het huwelijk met Bon Jovi-gitarist Richie Sambora. Dit huwelijk strandde in 2006, waarna ze nog vijf jaar een relatie had met haar Melrose Place tegenspeler Jack Wagner.

Afkickkliniek

Na het akkefietje van begin dit jaar meldde ze zich in maart bij een afkickkliniek. Uit deze tijd dateert ook het bovenstaande ‘mugshot’. Het is niet de eerste keer dat de voormalige steractrice in de put zit; in 2008 had ze ook al zelfmoordneigingen, die door haar arts tijdig bij 911 gemeld werden. En volgens Gossipmedia TMZ.com en Radar werd in 2012 ook al een keer vanuit huize Locklear naar 911 gebeld omdat Heather onwel zou zijn geworden nadat ze alcohol met medicijnen had gemixt.

Lees verder