boeren bij harry mens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
boeren bij harry mens

Harry Mens krijgt 80 boze boeren in zijn show

|
|

Laatste update:

Of nou ja... Twee mogen er aan tafel en 15 de studio in. De actiegroep Agractie heeft zendtijd gekregen bij het programma Business Class. Ze kondigden aan met 80 trekkers naar Noordwijk te komen, waar de show op zaterdag wordt opgenomen. Harry Mens had aangekondigd dat de boeren welkom waren, maar dat ze niet per se met 80 trekkers hoefden te komen. Dat deden de boeren toch maar wel. 

Croissantjes en koffie

Harry Mens vertelde in de media over hoe hij pro boeren is in het huidige debat over het stikstofbeleid. Zo heeft hij al laten weten achter hun punten te staan en liet hij croissantjes, broodjes en koffie klaarzetten voor de boeren. Business Class laat gasten vaak betalen om te komen. De boeren mogen gratis in de show. Robert Jensen zit ook aan tafel, en een ex-Forum voor Democratie'er. Zij waren al geboekt. 

Bloemetje

Business Class is een programma dat iedere zondag om 10:30 wordt uitgezonden bij RTL7. De warme band van Mens met de boeren kan wel verklaard worden: zijn vader was bollenboer. Tussen de boeren die langskomen zitten ook bollenboeren, die zaterdag bloembollen uitdeelden in Noordwijk, waar de opnames waren. 

Lees verder