Harrie: van het Kamp naar de Ring

Veronica Superguide logo
Harrie: van het Kamp naar de Ring

Harrie: van het Kamp naar de Ring - 5 redenen waarom dit de perfecte Ex on the Beach spin-off is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Dekhengst Harrie Snijders maakt al 2 seizoenen het eiland onveilig in Ex on the Beach: Double Dutch. Nu traint hij voor Boxing Influencers, en Harrie: van het Kamp naar de Ring volgt die heerlijke reis. Vanavond start het op Spike en wij zagen al 5 dingen die dit de perfecte Ex on the Beach spin-off maakt!

Harrie Snijders heeft het perfecte leventje. Hij zingt, feest en flirt iedere avond in de clubs en overdag wordt hij in de watten gelegd door zijn familie, met wie hij op het kamp woont. Kickbokser Melvin ‘No Mercy’ Manhoef nodigt de Ex on the Beach-ster uit om glorie te vergaren in Boxing Influencers. De knuffeldekhengst zegt er ja op en in Harrie: van het Kamp naar de Ring zien we hoe die reis verloopt. Kort samengevat: hilarisch moeizaam! Wij mochten aflevering 1 al checken en deze 5 details maken Harries spinoff nu al briljant. Deze 13 nieuwe tv-programma's mag je dit seizoen trouwens ook niet missen!

1. Harrie is totaal niet fit

De kamper geeft het zelf toe: zijn sixpack is niet meer zo zichtbaar als toen hij nog de slaapkamers verbouwde in Ex on the Beach: Double Dutch. Het BN’er leven van pre-party’s, party’s, afterparty’s, after-after-party’s en pre-pre-party’s, eist zijn tol! Dat ziet Harries trainer ook, de professionele kickbokser Nieky Holzken. Die geeft hem er na het eerste gesprek meteen van langs met een brute training!

2. Harrie wordt ingemaakt door de kleine Geraldo

Harrie heeft kickbokservaring en hoopt dat hij met zijn technieken Nieky Holzken tevreden kan stemmen. Van dat plan blijft weinig over wanneer Nieky’s zoon Geraldo tegenover Harrie komt te staan. De kleine wervelwind maakt het de Eindhovenaar niet makkelijk zoals je hieronder kan zien in een fragment!

3. Je ziet het kamperleven van dichtbij

Ook de familie van Harrie doet mee aan Van het Kamp naar de Ring. De Ex on the Beach-ster is een echte familieman en eet nog graag een bord nasi bij moeder aan tafel. Je ziet het kamperleven zo van dichtbij en hoe Harrie door zijn familie gemotiveerd wordt om door te beuken.

4. Harrie mag ook niet meer feesten en neuken tijdens de training

Harrie moet meer doen dan trainen voor Boxing Influencers. Hij moet ook veel dingen NIET doen, zoals alcohol zuipen, seks hebben, blijven hangen op feestjes, meer seks hebben en gewoon NIET neuken. Dat is misschien nog wel het moeilijkste van alles voor Harrie.

5. Harrie feest en neukt erop los

Tja, we gaan niet te veel details weggeven, maar laten we zeggen dat Harrie: van het Kamp naar de Ring ook Ex on the Beach-kijkers zal entertainen. De eerste indruk is dat het een prima spin-off op die hit wordt, er vallen alleen iets meer klappen hierin maar da’s logisch.

Harrie: van het Kamp naar de Ring start maandagavond 23 september om 21.30 uur op Spike.

Lees verder