Guardians of the Galaxy Vol. 3-productie ligt stil

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guardians of the Galaxy Vol. 3-productie ligt stil

Guardians of the Galaxy Vol. 3-productie ligt stil

|
|

Laatste update:

Crewleden die zich klaarmaakten voor de productie van Guardians of the Galaxy Vol. 3 hebben toestemming om nieuwe klussen aan te nemen. Dat kregen ze onlangs te horen nadat Marvel en Disney de productie van de film hebben stilgelegd. Het lijkt erop dat dit het gevolg is van het ontslaan van regisseur James Gunn.

Tweets

Nadat er eens flink in de geschiedenis van James Gunns Twitter-account werd gewroet, kwamen er een hoop ongepaste tweets over onder andere seksueel misbruik, transgenders en necrofilie naar boven. Hierop ontsloeg Disney de regisseur per direct. De Guardians-acteurs maakten zich al snel hard voor Gunn en lobbyde voor zijn terugkeer als regisseur van de film, met onder andere een open brief. Toch lijkt het de beste man niet geholpen te hebben, aangezien de film nu volledig gepauzeerd is.

Een bron meldt dat Marvel en Disney opnieuw bij elkaar komen om een nieuwe regisseur voor Guardians 3 te vinden. En dat zorgt ervoor dat de film waarschijnlijk behoorlijk wat vertraging zal oplopen. Oorspronkelijk zouden de opnames in januari van start moeten gaan, waarna we in 2020 massaal naar de bioscoop zouden rennen. We zijn benieuwd hoe veel langer het nu gaat duren...

Lees verder