GTST’s Sjors Langeveld tijdelijk vervangen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST’s Sjors Langeveld tijdelijk vervangen

GTST’s Sjors Langeveld tijdelijk vervangen

|
|

Laatste update:

Dat wordt even wennen voor GTST-fans: Sjors Langeveld wordt tijdelijk gespeeld door een nieuw gezicht.

Inge Schrama

GTST-actrice Inge Schrama, die in de serie Sjors Langeveld speelt, wordt tijdelijk vervangen door actrice Melissa Drost. De 31-jarige actrice was ook niet aanwezig toen de jaarlijkse castfoto van Goede tijden, slechte tijden werd gemaakt, meldt RTL Boulevard. De foto met alle soapies bij elkaar wordt ieder jaar voor de zomercliffhanger gemaakt ter aankondiging van het volgende seizoen.

Me time

De actrice zou volgens RTL na de bevalling van haar zoontje vorig jaar september, wat tijd voor zichzelf willen nemen. Wanneer Schrama terugkeert is niet bekendgemaakt.

Soldaat van Oranje

Melissa Drost, die Schrama gaat vervangen, is bekend van haar hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje. Ook was de actrice te zien als Paulien in de film Rokjesdag, speelde ze in de serie Nieuwe Tijden en had ze een gastrol in de serie Weemoedt.

Nieuwe inwoner

Vanaf aankomende week is Meerdijk ook weer een inwoner rijker: Amir Nazar. Hij wordt gespeeld door acteur Alkan Coklu. Amir is arts en gevlucht vanuit Afghanistan. Op straat helpt hij Sjors wanneer zij medische hulp nodig heeft. Is hij degene die Sjors kan opvrolijken?

Lees verder