• Married at First Sight

Grote reünie voor Married at First Sight-deelnemers: 'Gezellige bende bij elkaar'

Door Emma de Wijer
MAFS-reünie

Veel langdurige huwelijken zijn er niet ontstaan in zeven seizoenen Married at First Sight. Maar vriendschappen voor het leven zijn er wél gesloten. Oud-deelnemers hielden dit weekend een grote reünie.

Reünie

De reünie, bedoeld voor álle MAFS-deelnemers van seizoen één tot en met zeven, werd georganiseerd door Sylvia (van Fred) en Rein (van Danny). De oud-deelnemers vonden een locatie in IJsselstein, regelden een muzikale act en verzorgden hapjes en drankjes, en de reünie kon losbarsten.

Grote opkomst

Een heel leger aan oud-deelnemers kwamen op de reünie af. Onder meer Maurice, Birgitte, Monique, Aron, Astrid, Antoine en Alwin waren van de partij. Ook trouwambtenaar Mariëlle, die al heel wat MAFS-huwelijken heeft gesloten, was aanwezig.

Geslaagde dag

Het was een zeer geslaagde dag, laten meerdere oud-deelnemers weten. Op Instagram circuleert veel beeldmateriaal van de MAFS-hereniging. "Wat een geweldige reünie hebben we gehad!", schrijft Sylvia. "Dankjewel voor deze gezellige bende bij elkaar te brengen. Heb genoten", zegt de Brabantse Kim erover.