Ellen Pompeo glimlachend in Grey's Anatomy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen Pompeo glimlachend in Grey's Anatomy

Yes! Dit is wanneer je Grey's Anatomy seizoen 16 kunt zien op Net5

|
|

Laatste update:

Januari is de meest troosteloze maand van het jaar… De feestdagen zijn achter de rug en het duurt nog maaaaaanden voordat de zomervakantie begint. Gelukkig hebben Grey's Anatomy-fans dit jaar echter wel iets om naar uit te kijken! Seizoen 16 van deze (fake!) doktersserie is namelijk vanaf dinsdag 7 januari 2020 te zien op Net5.

Grey’s Anatomy seizoen 16 weer gewoon op Net5

Aangezien dit zestiende seizoen uit 24 afleveringen bestaat, hebben we het komende half jaar alvast gereserveerd voor Grey's Anatomy. Stiekem hadden we nog geen nieuwe afleveringen verwacht... Maar gelukkig lopen we niet ver achter op Amerika! Seizoen 16 van Grey's Anatomy wordt hier namelijk drieënhalve maand na de eerste uitzending op de Amerikaanse televisie uitgezonden. De serie keert daarbij terug naar zijn oude thuisbasis Net5.

Seizoen 16 Grey’s Anatomy vanaf 7 januari op tv

Om je geheugen alvast even op te frissen, vertellen we je graag wat er vooraf ging aan seizoen 16. Seizoen 15 van Grey's Anatomy eindigde nogal ellendig voor Meredith Grey: nadat ze had bekend gefraudeerd te hebben, werd ze ontslagen. Daarop gaf ze zichzelf aan bij de politie. In het zestiende seizoen gaan we zien wat de gevolgen zijn voor Meredith. Ook krijgen we hopelijk te zien wat er met Jackson gebeurde, nadat hij in de mist verdween...

Grey’s Anatomy is vanaf dinsdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5.

Lees verder