Sandra Oh poseert in witte jurk

Veronica Superguide logo
Sandra Oh poseert in witte jurk

Grey's Anatomy actrice Sandra Oh keert zeker niet terug

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben al van aardig wat personages afscheid moeten nemen in Grey's Anatomy. Na een tijdje komen er dan geruchten over een comeback, zo ook voor Sandra Oh die de rol van Dr. Cristina Yang vervulde. Zij helpt de speculaties gelijk de wereld uit in een interview met Entertainment Weekly: "Ik kom nooit meer terug in Grey's Anatomy." 

Definitief afscheid Grey's Anatomy

In 2014 nam Sandra Oh afscheid van haar personage Cristina Yang in Grey's Anatomy. Er was wel een open einde, waardoor de geruchten over een terugkeer aannemelijk leken. Maar helaas, don't get your hopes up: “Ik kom niet terug. Ik heb heel veel liefde voor die show en waardering voor die periode, maar ik heb een nieuwe liefde in m’n leven. Het idee van weer in Cristina’s schoenen staan voelt gewoon niet goed op dit moment.”

Carrièretijger 

Het einde van Grey's Anatomy betekent voor Sandra Oh gelukkig alles behalve het einde van haar carrière. Ze rolt van de ene succesvolle serie in de andere. Nu is ze te zien in Killing Eve, wat het ontzettend goed doet in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Ze speelt hierin een MI5-agente die een obsessie krijgt met een vrouw. Dit succes maakt het natuurlijk nog minder aantrekkelijk voor haar om terug te keren naar ons favoriete ziekenhuis. 

Wist je dat je alle seizoen van Grey's Anatomy kunt bingen op Videoland?  

Lees verder