Grace & Frankie verkopen vibrators voor ouderen

Veronica Superguide logo
Grace & Frankie verkopen vibrators voor ouderen

Grace & Frankie verkopen vibrators voor ouderen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix heeft een trailer uitgebracht in de aanloop naar het derde seizoen van de populaire comedyserie Grace and Frankie.

Grace and Frankie

De comedyserie die er op Netflix dus al twee seizoen op heeft zitten, is bijzonder populair, met publieksscores van 87% op Rotten Tomatoes en een 8,2 op IMDb. Heel verrassend is dat misschien ook niet, met de sterrencast van Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen en Sam Waterston. Toch, je weet het maar nooit, met een kwartet dat gezamenlijk de 300 jaar is gepasseerd en de bekendste werken (Barbarella, The Killing Fields, Apocalypse Now, Nine to Five) al ver achter zich heeft liggen.

In Grace and Frankie bewijzen de vier zich dus als golden oldies. Mocht je nog wat in te halen hebben: Grace (Fonda) en Frankie (Tomlin) werden in het eerste seizoen verlaten door hun mannen (Sheen en Waterston), die als stelletje uit de kast komen. Sindsdien probeert iedereen er het beste van te maken, ondanks bijkomende uitdagingen als gezondheidsproblemen, zakelijke uitdagingen, pijnlijke geheimen en opbloeiende romances.

Seizoen 3

Op 24 maart gaat op Netflix het derde seizoen in première. In de vandaag verschenen trailer zien we bijvoorbeeld hoe Grace en Frankie hun vibrators voor ouderen proberen te slijten, hun ex-mannen samen verhuizen, de dames even later flinke ruzie krijgen en de mannen eindelijk hun pensioen overwegen. Eerste indruk: zo te zien is ook het derde seizoen weer de moeite waard. Vanaf 24 maart dus, op Netflix!

Lees verder