Sophie Turner en Joe Jonas

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sophie Turner en Joe Jonas

GoT-ster Sophie Turner was in Amsterdam!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Niemand minder dan Game of Thrones-bazin Sophie Turner deed ons land aan! Ze verbleef deze week in Amsterdam. Hoe, wat, waar, waarom én kunnen we nog een selfie scoren?

Nou... om maar meteen met de deur in huis te vallen: waarschijnlijk niet. Sophie 'Sansa Stark' Turner ging mee op tour met haar man Joe Jonas. Die stond afgelopen donderdag met The Jonas Brothers in de Ziggo Dome. Hoogstwaarschijnlijk is ze inmiddels al weer weggevlogen.

Karaoke!

Via instagram laat de insta-savy Joe ons nu meegenieten van een intens schattig karaoke-tafereel. Hij zingt samen met Sophie 'Amsterdam', de Songfestival-hit van Maggie MacNeal uit 1980. Volgens onze collega's van Vogue gaat het om het bruine café De Twee Zwaantjes. Aww, wat lief:

Zwanger of niet?

Wat meteen opvalt: de twee zitten niet aan de alcohol. Zou dat komen door de 'zwangerschap' van Sophie? Al weken gaan in de Amerikaanse roddelmedia hardnekkige geruchten rond over het eerste kindje van Joe en Sophie, die vorig jaar nog in het huwelijksbootje stapten. Volgens verschillende bronnen zijn ze écht in verwachting

Lees verder