Geweld en anarchie! Check de eerste trailer van The First Purge

Veronica Superguide logo
Geweld en anarchie! Check de eerste trailer van The First Purge

Geweld en anarchie! Check de eerste trailer van The First Purge

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

In de The Purge-films krijgt iedereen de kans om één keer per jaar de meest brute misdaden te plegen. Hoe komen ze er op? Dát zien we binnenkort in The First Purge! Check hier de trailer van de actie/horrorfilm.

In The First Purge zien we hoe de jaarlijkse traditie eigenlijk begon. De overheid organiseert een gewelddadige uitlaatklep, zodat burgers de rest van het jaar gehoorzaam blijven. The First Purge is de vierde film in de reeks, maar speelt zich af vóór The Purge (2013), Anarchy (2014) en Election Year (2016).

Uit de trailer blijkt dat de animo voor al het geweld eigenlijk niet zo groot is, maar de regering huurlingen inzet om het geweld aan te wakkeren! De rijke inwoners van het Purge-gebied maken zich uit de voeten, waardoor alleen de arme drommels het te verduren krijgen. Ze slaan de handen ineen om de geweldsorgie te overleven.

Wie?

In The First Purge zien we vooral relatief onbekende acteurs. Hoofdrollen zijn er voor Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade en Lauren Vélez. De bekendste naam is waarschijnlijk die van Marisa Tomei (Spider-Man: Homecoming).

De film is de eerste The Purge-film die niet door James DeMonaco is geregisseerd. Gerard McMurray (The Sands) neemt de honneurs waar voor The First Purge. DeMonaco schreef wel het verhaal.

The First Purge is vanaf 5 juli te zien in de Nederlandse bioscoop.

Lees verder