Georgina Verbaan

Veronica Superguide logo
Georgina Verbaan

Georgina Verbaan reageert op 'mysterieus handgebaar' in Op1

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

KLEM-actrice Georgina Verbaan zat eerder deze week in talkshow Op1. Op twitter schoot een complotgekkie vervolgens volledig uit z'n slof nadat Georgina in de uitzending een 'handgebaar' zou hebben gemaakt. 

In het filmpje hieronder is inderdaad te zien hoe Georgina het 'wat kost dat?!'-gebaar lijkt te maken. Ze zat toen achter #ikdoenietmeermee-BN'er Tim Douwsma, die kwam praten over de beruchte hashtags waarmee allerlei BN'ers zich verzetten tegen de huidige corona-maatregelen. 

Georgina reageert

Georgina belandde gisteren opeens in meerdere twitter-fitties met mensen die haar allerlei verwijten maken. Zelf is ze zich in ieder geval van geen kwaad bewust. "Lieve mensen ik weet niet wat ik daar deed (echt geen idee waha) maar ik was in elk geval niet aan het seinen. Ik stond best wel uit die avond", legt ze uit.

Chingching

Nee, het was dus geen 'chingching'-gebaar waarmee ze een of andere geheime boodschap wilde doorgeven. "Volgens mij had ik net handcreme op en maakte ik gewoon een random beweging met mijn ingevette vingers. Mijn adhd doet ook gewoon maar wat meestal", gaat de actrice verder. Kortom: een storm in een glas water, maar wel eentje die maar blijft doorkolken. Kritische twitteraars lijken geen genoegen te nemen met haar uitleg, maar gelukkig slaat Georgina zich er ferm doorheen. "Iedereen is gek geworden."

Lees verder